Cel mai bun hotel din România

Spune aici care este cel mai bun hotel din România în care ai fost şi mai ales de ce. Dacă adaugi răspunsul tău până pe 19 mai la ora 17:00 intri în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele trei premii oferite de Europa FM. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site şi în emisiunea "Drum cu Prioritate" de marţi.

postat: duminică 17 mai 2009 la 21:35 15915 vizite, 149 raspunsuri, »

hotelul CLUB HERALDIC din POIANA BRASOV, 5 stele, priveliste, servicii ireprosabile, dotari..oricand m-as intoarce cu placere.

luni 18 mai 2009 la 03:01

Hotel IAKI din MAMAIA. Este SUPERB. Ai impresia ca intri intr-un hotel din PARADIS. Este evident ca ai parte de servicii de inalta calitate si de o priveliste uimitoare. Sa vezi un apus sau... un rasarit de soare, printre palmieri... este cireasa de pe tort.

luni 18 mai 2009 la 07:41

Eu am fost in saptamana de miere (august 2008) la hotel Copidon din Eforie Nord. Hotelul are 2 stele si a fost renovat in 2007. Arata superb: curatenie, liniste si aproximativ aproape de plaja. Anul asta vreau sa merg tot acolo.

luni 18 mai 2009 la 08:05

UN HOTEL DE CALITATE ESTE HOTELUL EXPRO DIN BAZNA, CARE ARE CAMERE SPATIOASE, FARA PATA, CU MOBILIER ALB, STILAT, ARE O PISCINA ACOPERITA UNDE POTI SA TE BUCURI DE VESTITA APA DE BAZNA CU PROPRIETATI TERAPEUTICE SI O BAZA DE TRATAMENT BINE PUSA LA PUNCT, ARE SI 2 BAZINE EXTERIOARE, RESTAURANT, SALI DE CONFERINTE, ETC. UN LOC UNDE TE SIMTI CU ADEVARAT RASFATAT.

luni 18 mai 2009 la 08:28

Hotel Fortuna - Baile Tusnad

Conditii excelente, curatenie impecabila, mancare de sa-ti lingi buzele. Cele mai amabile si primitoare gazde. Plus loc de joaca pentru copii.

luni 18 mai 2009 la 09:06

Pentru zona Maramuresului istoric nu o sa gasesti un hotel care sa ii egaleze eleganta si stilul.- HOTEL MARMATIA, Sighetu Marmatiei, hotel cu arhitectura austriaca, si un brand pentru oras, situat intr-un parc de castani, pe malul raului iza.

luni 18 mai 2009 la 09:15

Grand Hotel 4* din Brasov

Hotelul se afla situat intr-o zona linistita la poalele Tampei. Personalul hotelului este primitor si ospitalier. Hotelul este o constructie care imbina stilul clasic cu cel modern si dispune de o gradina interioara amenajata cu superbe ornamente florale care-ti ofera relaxare si delectare.

luni 18 mai 2009 la 09:28

Cel mai bun hotel din Romania; cred ca depinde de ce astepti de la el si de citi bani dispui.

Cel mai bun hotel poate fi si casuta din camping-ul de la Sinaia si o pensiune din zona Dorna si o camera deasupra brutariei din Praid si dormitul in masina la Bilea Lac...toate au fost perfecte si vi le recomand cu caldura.

Daca avem pretentii si asteptari avem: Hotelul Europa din Eforie Nord, Hotel Sofia din Sucevita si Hotel Danubius din Sovata.

Concediu placut tuturor!

luni 18 mai 2009 la 09:32

Cel mai bine m-am simtim in Hotelul ORFEU din Mamaia.Am avut senzatia ca eram singurii turisti cazati acolo (chiar daca era plin sezon).Si restaurantul a fost super ok.Un timp de asteptare neasteptat(max 20min).M-as intoarce in fiecare an.Sunt 3* adevarate!

luni 18 mai 2009 la 10:03

Avem o tara foarte frumoasa, dar nu stim sa o pretuim. Pacat ca peste tot sunt aruncate gunoaie si ai impresia ca suntem toti niste oameni fara educatie.

Insa cu toatea acestea cand ajungi intr-unul din hotelurile care stiu sa iasa in evidenta cu serviciile impecabile, ai impresia ca esti altundeva. Va recomand cateva locatii unde serviciile sunt la inaltime: H. Malibu - Mamaia; H. Opera - Bucuresti; H. Crystal Palace - Bucuresti .

Cel mai bine m-am simtit la Best Western - Fantanita Haiducului DN 1 Sibiu-Brasov km 296.

luni 18 mai 2009 la 10:06